Kampanja Srbija, zemlja uspešnih priča!

Drage kolege,

Centar za komunikacije PKS pokrenuo je kampanju „Srbija, zemlja uspešnih priča” koja će biti realizovana tokom 2017. godine.

Cilj kampanje je da, u skladu sa strateškim opredeljenjima PKS, promoviše primere uspešnog poslovanja, inovativnih kompanija i proizvoda i na taj način doprinese pokretanju biznisa i podsticanju razvoja.

Ukoliko Vam je ova kampanja interesantna, molimo vas da obavestite svoje članove i pozovete ih da nam pošalju priče o uspehu ili svoj kontakt, pa ćemo mi pisati o njima. „Uspešna priča” podrazumeva primer uspešnog poslovanja i dobrih rezultata o kojima govore sami vlasnici ili menadžeri kompanija. Kompanijama nudimo besplatnu promociju svim raspoloživim kanalima komunikacije, od dnevnih novina, nedeljnika sa kojima imamo saradnju, portala, do televizija i stranica na društvenim mrežama.

Put do uspeha, od izazova na samom početku, razvijanja biznisa, do rezultata i planova za dalje poslovanje, svakako predstavlja podstrek i inspiraciju svima koji razmišljaju da počnu sopstveni posao.

Priče u pisanoj ili video formi dostavljaju se mejlom na: uspesneprice@pks.rs. Kontakt telefon Službe za informisanje PKS: 011 33 00 905

Više informacija na portalu PKS, gde je kreirana stranica http://pks.rs/drugionama.aspx (baner „Uspešne priče”).
Služba za informisanje i odnose sa javnošću
Т: +381 11 33 00 905
F: +381 11 32 35 528
Е: informisanje@pks.rs
Resavska 15 | 11000 Beograd | pks.rs
Podelite!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Show Buttons
Hide Buttons