Promocija javnog poziva za podršku inovativnim brzorastućim mali i srednjim preduzećima

 

U organizaciji  Agencije za razvoj, Opšteg udruženja preduzetnika Kula i saradnji sa akreditovanom Regionalnom razvojnom agencijom Bačka održana je promocija javnog poziva “Program podrške inovativnim brzorastućim malim i srednjim preduzećima u 2013. godini.
Program je predstavila Marija Prokopić, rukovodilac projekta u sektoru za razvoj konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih preduzeća,omladinskog i socijalnog preduzetništva.
Promociji su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave ,Agencije za razvoj ,OUP ,preduzetnici i predstavnici sektora MSPP sa teritorije opštine Kula.
Prisutni su imali prilike da se upoznaju sa detaljima trenutno aktuelnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava inovativnim brzorastućim MSPP ali i da sa informišu o ostalim Javnim konkursima koje su raspisale državne i pokrajinske institucije na koje mogu da apliciraju.Predstavljen je i set usluga koje pruža Regionalna razvojna agencija Bačka u okviru kojeg mogu dobiti besplatne informacije,obuke i konsalting bitan za unapređenje njihovog poslovanja.